5 januari 2014

Geassembleerd in Chili

Door een bezoeker van deze site werd ik onlangs gewezen op een artikel elders op het web. In dit artikel worden Dinky modellen en doosjes getoond die in de stad Arica in Chili zijn geassembleerd en verpakt. Een zeldzaamheid. Ook zouden er Best Box modellen in Arica zijn geassembleerd. Het enige waaraan dit te zien is is de stempel die op het doosje is geplaatst met de Spaanse tekst: "Armado en Arica", hetgeen betekent: geassembleerd in Arica. De link naar de site waarop het artikel te lezen is: http://www.bhtoy.9f.com/uk/dinkyrare.htm, en de auteur Stefan Muramaa was zo aardig om mij een plaatje te sturen waarop duidelijk de stempel te zien is.

Hans Stoop
Author

2 comments on “Geassembleerd in Chili”

  1. je termine un montage photos-vidéos sur l'ensemble des producrions " armado en Arica" au Chili. Les marques Best Box, Mercury et Dinky Toys sont présentées en détail , grace à Hans pour les modèles Best Box .....
    Hans sera destinataire de mon montage terminé , complètement libre de diffusion, bien sur ....
    Cordialement Jean

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TERUG NAAR BLOG
Copyright 2023 Best-Box.nl
cross
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram