3 juli 2019

Chileense Bestbox modellen

In januari 2014 (zie hieronder) heb ik gemeld dat er Bestbox modellen in Chili zijn geassembleerd. Inmiddels weten we dat er in elk geval de volgende modellen in Chili gemaakt zijn: de BMW, de Citroen DS, de Ford Taunus, de Jaguar E-type, de Mercedes Benz 250 SE, de Opel Rekord en de Volkswagen. De vraag is nu of iemand weet welke modellen er nog meer in Chili gemaakt zijn. We zijn er nagenoeg zeker van dat de modellen in Chili ook van een kleurtje voorzien zijn en dat men daar heel zorgvuldig de achterlichten rood geverfd heeft. Op deze manier zijn de Chileense modellen dus te herkennen. Als voorbeeld hieronder een plaatje van de Opel Rekord. Wie het weet mag het zeggen, heel graag zelfs!

Hans Stoop
Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TERUG NAAR BLOG
Copyright 2023 Best-Box.nl
cross
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram